Monday, February 20, 2012

Keliones

Keliones

Kelionės pigiai į tas vietas, kurias labiausiai trokštate aplankyti jau įmanomos. Jeigu norite nuvykti į pačias karščiausias ir natūralumu dvelkiančias pasaulio vietas, tuomet galite pasidomėti paskutinės minutės kelionių pasiūlymais – tai tokios kelionės, kurias įsigiję, galėsite gana pigiai paatostogauti itin prabangiuose kraštuose – pavyzdžiui, Italijoje arba Ispanijoje.

Jei nuspręsite keliauti į Ispaniją, tuomet jus be jokios abejonės sužavės šios šalies sostinė – Madridas. Madride ne tik gausu prabangių viešbučių, tačiau ir verda aktyvus kultūrinis gyvenimas. Negana to, Madridas yra žinomas kaip vienas iš tų miestų, kur dirba patys geriausi maisto ekspertai ir kulinarai, tad jei užsimanysite užeiti į prabangų restoraną ir paragauti pačių skaniausių ispaniškų patiekalų – geriau tai padarykite būtent Madrido mieste – tikrai nenusivilsite ir jums šis nuostabus maistas paliks labai didelį ir gerą įspūdį.

Jeigu norite atitrūkti toliau nuo daugybės veiksmo ir ramiai pailsėti prie nuostabios jūros, tuomet kelionės į Kanarų salas gali būti pats geriausias pasirinkimas. Čia jūs rasite ne tik daugybę pramogų, tačiau ir tikrą, malonų poilsį – būsite apsupti natūralių gamtos gėrybių. Tikrai nuostabus vaizdas matyti daugybę augančių palmių, džiaugtis dvidešimties laipsnių šiluma net ir viduryje žiemos – būtent dėl to daugybė Lietuvos gyventojų susitaupo pakankamai pinigų žiemai ir išskrenda pailsėti į Kanarų salas būtent žiemą. Juk tikrai puikus jausmas džiaugtis tokia šiluma vos tik ištrūkus iš lietuviškos žiemos šaltuko.

Kelionės į Kanarų salas jums pasiūlys ir daugybę kultūrinės patirties – galite apsilankyti Granados miestelyje, kur vos už trylika eurų galėsite leistis į ekskursiją po vienus iš seniausių šioje šalyje paminklų – jums papasakos, kaip Granada per pastaruosius kelis šimtus metų iš musulmoniško miesto pasivertė krikščionišku – negana to, panašių kultūrinių ekskursijų galėsite rasti ir Barselonoje.

Na, o norintiems tiesiog gerai pasiilsėti, taip pat neverta ieškoti keliones Kitur, nebent norite nuvykti į dar egzotiškesnį, ne Europoje esantį kraštą. Štai atvykę į Tenerifę pamatysite ne tik nuostabią ir itin druskingą jūrą, tačiau ir galėsite apsilankyti gausybėje restoranų, o viešbutyje jus linksmins animatorių komanda. Animatoriai – tai tokia viešbučio darbuotojų grupė, kuri nuolat linksmina savo svečius įvairiomis pramogomis ir atrakcijomis. Kiekvieną vakarą pamatysite specialiai jums skirtą šou, tad veikti čia tikrai ką bus.

Keliones

Kelionės pigiai į Europą jums tikrai patiks, tačiau jei norite daugiau egzotikos, galite surasti gana nebrangių variantų ir į kitus pasaulio kontinentus. Pavyzdžiui, dabar tampa vis populiaresnės kelionės į Egiptą arba į Tunisą. Atvykę į vieną iš šių šalių jūs tikrai nenusivilsite, kadangi jums pavyks iš arti susipažinti su afrikietiškąja kultūra. Specialiai turistams iš Europos yra siūlomi afrikietiškieji „Zulu“ vakarai – tai tokia speciali šventė, kurioje galėsite paragauti pačio skaniausio tradicinio afrikietiško maisto ir jums šoks šokėjai iš kiekvienos Afrikos šalies.

Taigi, pasirinkite keliones pagal savo skonį – jeigu jums reikia daug egzotikos ir naujų įspūdžių, tuomet puikiai tiks Egiptas arba Tunisas, o jeigu norite ramiai pailsėti nuo rutinos – galite apsilankyti Kanarų salose. Negana to, yra ir daugiau šalių, kuriose rasite visko, ko jums reikia – jeigu jus domina žiemos pramogos su sniegu ir ledais, tuomet puikus pasirinkimas būtų nuvykti ir į Kroatiją – čia tikrai patirsite nemažai adrenalino, kadangi galėsite išmėginti savo jėgas ir įgūdžius su slidėmis.

4 comments:

  1. Kelionė į Kanarų salas skamba labai egzotiškai. Būtų šaunu, jei būtų siūlomos pigios egzotines keliones ir Lietuvoje. Tikrai tuomet keliaučiau Į Kanarus, Tailandą, Indoneziją...

    ReplyDelete
  2. Kelionė į Kanarų salas skamba labai egzotiškai. Būtų šaunu, jei būtų siūlomos pigios egzotines keliones ir Lietuvoje. Tikrai tuomet keliaučiau Į Kanarus, Tailandą, Indoneziją...

    ReplyDelete
  3. Nemažai pasaulio esu apkeliavusi ir turiu praktišką patarimą visiems, norintiems sutaupyti ant lėktuvo bilietų. Siųskite savo lagaminus naudodamiesi kurjerių paslaugomis, tokiu būdu nereiks svarstyti ką galite vežtis,o ko ne ir nereiks mokėti už bagažą.

    ReplyDelete
  4. Egiptą senai norėjau aplankyti, tačiau pigius skrydžius ne taip jau lengva rasti

    ReplyDelete